top of page
17-12-2022 12-32-52.jpg

Inge Snijkers

17-12-2022 12-32-52.jpg
12-1-2021 19-52-55.jpg

Mijn naam is Inge Snijkers en ik ben graag creatief bezig.

Ik stel mij kort aan u voor:

Ieder mens heeft dromen en via mijn passie en het volgen van mijn creatieve impulsen en het vertrouwen op de leiding van mijn hart, zijn deze uiteindelijk werkelijkheid geworden.

In 1998 zijn wij gestart met ’t uitbaten van onze Brasserie ’t Stampertje. Samen met ons personeel en de jobstudenten hebben wij hard gewerkt, veel plezier gemaakt en vooral ‘s avonds als de zaak gesloten was, in alle gezelligheid met z’n allen genoten van een ijsje en andere lekkernij.

 

Als team vormden wij vanaf de start, tot op de dag van vandaag een éénheid. Gezamenlijk bijkomen van het werk en teambuilding vormden vanaf onze start een fijne en vruchtbare bodem. Tijdens het bereiden van de gerechten kan ik volledig opgaan in mijn creativiteit.

Mijn passie om er ook vooral voor te zorgen dat de cliënten kunnen genieten van onbezorgde momenten, heerlijk kunnen eten en het naar hun zin hebben, heeft waardevolle en vruchtbare jaren gegeven. Ons leven verliep rustig.

 

In 2013 maakten wij op privé gebied een heftige en zeer moeilijke periode door. Mijn ziel bracht mij toentertijd tot bezinning en verdieping. Wat was de zin van mijn leven? Wat wilde ik nog doen? Ik beleefde destijds veel angsten. Ik moest en wilde met mezelf aan de slag. Uiteindelijk volgde ik de impulsen van mijn ingevingen en besloot te investeren in mezelf.


Ik volgde de volgende trainingen die dicht bij mijzelf brachten:

  •  Kelly Christis: 

  • Trainingen van Louise Hay

  • Inge Stockmans: 

  • De weg van ’t paard

  • Chakra training

  • Breng de magie terug in je leven


Mijn angsten en thema’s ben ik aangegaan en heb ik verwerkt. Via de vele uitdagingen heb ik mijn grenzen leren verleggen, heel veel tranen gelaten, maar ondanks alles ben ik vooral heel dankbaar dat ik heb volgehouden.

 

Het is ook in die periode waarin mijn innerlijke creativiteit mij wees op het mandala tekenen. Het tekenen en kleuren zorgden ervoor dat ik niet aan mijn problemen kon denken. Ik maakte opnieuw kennis met mijzelf.

 

Tijdens het kleuren kwam ik er achter dat ik toch wel een groot stuk perfectionisme in mij had. Ik leerde mijn overmatige zelfkritiek tot rust te brengen en maakte opnieuw kennis met mijn innerlijk kind, vond zelfliefde terug en mijn wereld veranderde.

Tijdens mijn weg ervaarde ik hoe belangrijk het voor mij was en nog steeds is om mijzelf te boosten met de twinkeling en glans van creativiteit. Ik ontdekte mijn missie om iedereen aan ’t kleuren te krijgen.

Tenslotte resulteerde dit voor mijzelf in de opleiding Mandala-Docent bij Anneke Tobben.

Samen met de opleiding tot kinderyoga-instructrice en opleiding ‘kinderen en emoties’ heb ik mijzelf nóg meer kunnen verdiepen in hoe ik kinderen kan begeleiden om zichzelf te ontplooien, dicht bij henzelf te blijven en hen te leren tot rust te komen in onze vaak drukke en overprikkelende maatschappij.

bottom of page