top of page
IMG_1606.jpg

Vraag het me

IMG_0769 (2).JPG
12-1-2021%2019-52-55_edited.jpg

Ik ontvang regelmatig vragen, per telefoon of via de E-mail over ons aanbod.
Onderstaand heb ik een aantal van deze 'veelgestelde vragen' op een rijtje gezet met daarbij
de antwoorden. Druk op de betreffende vraag om het antwoord te kunnen zien.

Mochten er evengoed nog onduidelijkheden zijn, bel me dan of stuur een bericht via E-mail. Ik zal je vervolgens zo snel als mogelijk beantwoorden.

Inge Snijkers

 • Is voetreflexologie gezond?
  Het verbetert de doorbloeding De massage stimuleert de doorbloeding en verwijdert afvalstoffen. Volgens de principes van de voetreflexologie gebeurt dit niet alleen in de voeten, maar ook in de rest van het lichaam. Je stofwisseling verbetert daardoor en je gaat er ook beter uitzien.
 • Hoelang werkt voetreflexologie?
  De praktijk heeft bewezen dat voetreflexologie werkt, en dat de werking dieper gaat dan een verbetering van de doorbloeding van de organen. zowel emotioneel, mentaal als geestelijk beinvloedt het de mens.
 • Ik voel me regelmatig gespannen en vind het lastig om 'niet bezig te zijn', kan voetmassage me helpen om rustiger te worden in mijn hoofd.
  Een behandeling voetreflexologie is naar mijn mening een hele goede manier om te kunnen ontspannen en rust te krijgen in je hoofd.
 • Wat zijn de contra indicaties bij voetmassage?
  Er mag niet worden gemasseerd bij - Koorts - Bij bloedklonters in de bloedbaan - Bij kwetsuren in de voet zelf, open wonden of ernstige huidproblemen - Bij zwangerschap
 • Mijn vraag staat hier niet tussen, wat nu?
  Neem Dan gerust contact met me op 32 89 497/80.91.94
 • Ik kan helemaal niet tekenen kan ik dan wel elk niveau van de workshops of cursus doen?
  Ja, je kan in principe alle workshops en cursussen doen. Handig is misschien wel om eerst de basiscursus te volgen. Je hebt bij de cursussen geen enkele tekenervaring nodig, en iedereen kan mandala tekenen. Zolang jij een potlood kan vasthouden, kan je ook mandala tekenen.
 • Wat heb ik aan materialen nodig om direct te starten?
  - Een grijs tekenpotlood - gum - Slijper - Een passer, het hoeft geen dure passer te zijn - Een liniaal van minimaal 30 cm lang - Een gradenboog, moet niet - Kleurpotloden, welke jij het prettigst vind om mee te werken
 • Ik voel me regelmatig gespannen en vind het lastig om 'niet bezig te zijn', kan mandala tekenen me helpen om rustiger te worden in mijn hoofd?
  Hier komt het antwoord
 • Is er een leeftijdsgrens voor het volgen van de basiscursus mandala tekenen?
  Nee tekenen en kleuren kan voor alle leeftijden
 • Hoe kan ik mandala's inkleuren?
  Je kan mandala's inkleuren met potlood maar ook met stiften, wasco of verf.
 • Het lijkt me leuk om met een groep collega's een mandala workshop bij te wonen, is dat mogelijk?
  Ja, zeker kan dat. Vraag vrijblijvend een offerte aan.
 • Is het mogelijk om met een groep vriendinnen een dag te komen mandala tekenen waarbij jullie een (vegetarische) lunch kunnen verzorgen.
  Ja
bottom of page