top of page

QUANTUM JUMPING

Bijgewerkt op: 1 mrt.

 

De Workshop:  “Quantum jumping” 21 EN 29 MAART VAN 10 TOT 16 U

 

Quantum Jumping is een geavanceerde visualisatie methode die niet van deze wereld klinkt: omdat ze dat ook niet is.

Wetenschappers als Hawking en Einstein brachten een groot deel van hun carrière door met het onderzoeken van het bestaan ​​van alternatieve universums.  Maar je hoeft je niet te binden aan de theorie van alternatieve realiteiten om je leven te transformeren met Quantum Jumping: een van de krachtigste (en ongebruikelijkste) creatieve visualisatie methoden ooit gemaakt.


Alles is energie en energie is frequentie/trilling.  Je gedachten, je gevoelens, echt alles is energie.  In de wet van resonantie wordt gezegd dat je aantrekt wat je uitstraalt.  Als je angst hebt omwille van je financiële toestand, tril je dat uit en wat denk je dan dat je aantrekt?  Juist ja, meer rekeningen.  “Where your intention goes energy flows“ (waar jouw intentie naartoe gaat, stroomt energie). Dus wat je aandacht geeft groeit.  Nu kan je wel positief gaan denken, maar als je het zelf niet gelooft,….


Maar wat als ik nu zeg dat er oneindig veel universums zijn met oneindig veel tijdslijnen en op iedere tijdslijn loopt en een Qauntumself (Kwantumzelf: een soort dubbelganger) van jezelf rond.  Deze Qauntumself is op dezelfde dag dan jou geboren maar heeft andere talenten ontwikkeld, andere beslissingen gemaakt, problemen al opgelost waar jij nog mee rondloopt,….

Stel dat we nu een “quantum Jump” maken naar die dubbelganger en daar de trilling, het ritme van die dubbelganger overnemen, integreren en meenemen terug naar deze tijdslijn.  Dan moeten er zaken rond jou gaan veranderen want dan heb jij een ander trilling.


Deze workshop is de eerste van een reeks waarbij de eerste twee de basis vormen.  Nadien volg je enkel wat jou interesseert en deze zullen ook allemaal als videomateriaal beschikbaar zijn.Deze workshop duurt van 10u00 - 16u00 (mogelijk tot 17u00)

Jouw investering bedraagt 100€

Water, koffie, thee en soep inbegrepen, gelieve zelf je lunch mee te nemen

Waar: Lakerweg 58, Kinrooi

3 quantum jumps

Je krijgt een link naar drie ingesproken jumps (dezelfde als we tijdens de dag doen)


info@stampertje.be of bel mij even 0497/80.91.94 Inge
Ward Vanempten is Hypno- en regressietherapeut en quantum jumper.  Naast zijn praktijk in Zichem geeft hij lezingen en workshops over de Schumann resonantie, quantum jumping en trauma-stressvrij leven.Comments


bottom of page